Garancia Kiterjesztés / Bérlés

Amikor megvásároljuk új pénztárgépünket, a garancia biztonsága áll a rendelkezésünkre, és ha elromlik, máris hívjuk a szervizünket, és a garancia keretein belül megoldjuk a problémát.

De mi van akkor, ha lejárt a garancia, és félünk a nagyobb kiadásoktól ami egy esetleges meghibásodás esetén érhet bennünket? Igen, ilyenkor eljöhet az a pillanat amikor kétségbeesve hívjuk a szervizt, és várjuk a bevizsgálás végeredményét.És aggódunk azon is, hogy mennyi időt fog a szervizben tölteni a készülék.

Nos ettől megkímélhetjük magunkat a jövőben. Cégünk ugyanis két megoldást is kínál az ilyen helyzetekre.

 

 

1: Garancia kiterjesztés : infinit garancia

A garancia kiterjesztés egy olyan lehetőség, ahol egy csekély havidíj ellenében a jövőben nem kell aggódnia pénztárgépe meghibásodásától. Hiszen ezen szolgáltatással a gépe továbbra is élvezi a garancia nyújtotta előnyöket, így ön kiszámíthatóbban tud tervezni, és nem kell félnie a váratlan kiadásoktól.

2: Bérlés :

A pénztárgép meghibásodása esetén sajnos egyre kevesebb lehetőségünk van hivatalosan ideiglenes megoldást keresni. Természetesen senkinek nem célja, hogy ön zárjon be ezen időszakra, vagy épp nyugták, vagy áfás számlák végtelenjét töltse ki nap mint nap.

Erre megoldás a pénztárgép bérlése. Ön lekér egy bérlési kódot könyvelőjétől, és a többi a mi dolgunk. Mi a gépet beállítjuk, névre írjuk, és ön folytathatja a munkát, jelentősebb kiesés, és veszteség nélkül…

A részletekért keresse kollégánkat:

gyal.penztargep@gmail.com

0670/4228879

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük